A Budapest Intézet elemzőt / junior elemzőt keres határozott idejű állásra

2020.02.03.

Jelentkezni magyar vagy angol nyelvű önéletrajzzal és rövid angol nyelvű motivációs levéllel lehet a judit.lederer_at_budapestinstitute.eu címen, február 24-ig.

Feladatok: a junior elemző szenior kutató irányítása mellett közreműködik kutatási és értékelési projektekben, az elemző önállóan vezet kisebb projekteket illetve nagyobb projektekben koordinátorként segíti a senior szakmai vezető munkáját. Közreműködik kvantitatív és kvalitatív elemzések készítésében, magyar és angol nyelvű szakirodalom összegyűjtésében és összegzésében. További feladatai: adatgyűjtés és adatvizualizáció, pályázatok összeállítása magyar és angol nyelven, honlap tartalom-menedzsmentje, egyéb kvalitatív kutatási és adminisztratív feladatok. Az elemző külső partnerek felé a céget senior szakmai vezetővel együttesen képviseli, és részt vesz a szakterületéhez kapcsolódó szakmai döntésekben.

Elvárások: társadalomtudományi egyetemi végzettség, releváns tapasztalat nemzetközi környezetben (képzés vagy munka), felsőfokú angol-tudás, jó íráskészség, önállóság, megbízhatóság, elemző esetén: néhány éves projekt-menedzsment tapasztalat. Olyan munkatársat keresünk, aki azonosul a BI küldetésével és aktívan törekszik annak megvalósítására.

Előnyt jelent: mikroökonómia és munkagazdaságtan és/vagy politikai gazdaságtan és/vagy szociálpolitika terén elméleti tudás és érdeklődés, projekt menedzsment és más releváns munkatapasztalat, Stata (vagy más statisztikai szoftver) ismerete, cseh, lengyel, szlovák, román nyelvtudás.

Munkaidő és bér megegyezés szerint, részidős állás is elképzelhető.

Kezdés: 2020. április 15 után

Jelentkezni magyar vagy angol nyelvű önéletrajzzal és rövid angol nyelvű motivációs levéllel (kiemelve a releváns tapasztalatokat) lehet a judit.lederer_at_budapestinstitute.eu címen, 2020. február 24-ig.