Stábot keresünk rövidfilm elkészítésére

2019.02.11.

Mini stábot (max. 2 fő), esetleg egy operatőrt keresünk, akik vállalják, hogy végigkövetik a telepen élő mentoráltak álláskeresésének, elhelyezkedésének történetét 2019. március és szeptember között, és erről több, néhány perces kisfilmet készítenek.

A Bagázzsal közös projektünk keretében a feladat a Bagázs munkaerőpiaci programjának történetének nyomonkövetése 2019 március és szeptember között. A mentorok képzésétől az álláskereső csoport megszervezéséig, az egyéni mentoráláson keresztül az állásinterjúig és munkába állásig kísérnénk el egy-egy résztvevőt.

Nagyjából 5-6 forgatási alkalmat képzelünk el, de ezek nem jelentenének teljes napot. A tervezett forgatási napokat tudjuk majd előre egyeztetni, de ezeket egyelőre még nem tudjuk rögzíteni, ezért a rugalmasság előnyt jelent a közös munka során.

A forgatott anyagokból 1 hosszabb (kb. 5 perc) és 3 rövidebb anyagot szeretnénk készíteni, különböző célokkal:

-          rövid anyag a mentoráltakról (telepi képek, interjúk),

-          cégeknek szóló videó arról, miért érti meg bekapcsolódni és mentoráltat, telepi alkalmazottat felvenni,

-          általánosabb témájú film a szélesebb közönségnek (a Bagázs és a program céljai, eredményei),

-          szakmai anyag azoknak a szervezeteknek, akik esetleg elindulnának hasonló területen, hasonló mentor programmal.

A filmekhez animált feliratokra, zenékre szükség lehet.

A forgatások helyszíne: Budapest, Pest megye, Bag/Dány.

Forgatási napok: 5-6 alkalommal 2019. március-szeptember között

További részletek és jelentkezés: anna.votisky@bagazs.org

A 777339 – Hopes-4-Low projektet az Európai Unió Jogok, Esélyegyenlőség és Állampolgárság Programja 2014-2020 finanszírozza.