A Budapest Intézet elemzőt / junior elemzőt keres határozott idejű állásra

2021.08.03.

Jelentkezni magyar vagy angol nyelvű önéletrajzzal és rövid angol nyelvű motivációs levéllel lehet minél hamarabb, de legkésőbb szeptember 6-ig a vera.balogh@budapestinstitute.eu címen.

Feladatok: a junior elemző a szenior kutató irányítása mellett kutatási és értékelési projektekben működik közre, az elemző önállóan vezet kisebb projekteket, illetve nagyobb projektekben koordinátorként segíti a szenior szakmai vezető munkáját. Közreműködik kvantitatív és kvalitatív elemzések készítésében, magyar és angol nyelvű szakirodalom összegyűjtésében és összegzésében. További feladatok: adatgyűjtés és adatvizualizáció, pályázatok összeállítása magyar és angol nyelven, egyéb kvalitatív kutatási és adminisztratív feladatok. Az elemző külső partnerek felé a céget a szenior szakmai vezetővel együttesen képviseli, és részt vesz a szakterületéhez kapcsolódó szakmai döntésekben.

Elvárások: társadalomtudományi egyetemi végzettség, releváns tapasztalat nemzetközi környezetben (képzés vagy munka), felsőfokú angoltudás, jó íráskészség, önállóság, megbízhatóság. Elemző esetén: néhány éves projektmenedzsment tapasztalat. Olyan munkatársat keresünk, aki azonosul a BI küldetésével és aktívan törekszik annak megvalósítására.

Előnyt jelent: mikroökonómia és munkagazdaságtan és/vagy politikai gazdaságtan és/vagy szociálpolitika terén elméleti tudás és érdeklődés, projektmenedzsment és más releváns munkatapasztalat, Stata (vagy más statisztikai szoftver) ismerete, valamint cseh, lengyel, szlovák, vagy román nyelvtudás.

Munkaidő és bér megegyezés szerint.

Kezdés: 2021. szeptember 15. után

Jelentkezni magyar vagy angol nyelvű önéletrajzzal és rövid angol nyelvű motivációs levéllel (kiemelve a releváns tapasztalatokat) lehet minél hamarabb, de legkésőbb szeptember 6-ig a vera.balogh@budapestinstitute.eu címen.